GOLDWELL MaxPro 
   
 LAKMÉ & ROOTS 
   
 Welkom 
   
 Producten & Diensten  
   
 Tarieven 
   
 Portfolio 
   
 Referenties 
   
 Contact 


Producten & Diensten


         Ook verkrijgbaar bij Hairlishes!!

3 SUPER producten van MAX PRO / MOHI

Wil je meer volume?
Dan is de MOHI Volume Powder de finishing touch van jouw haarroutine! De unieke spray geeft direct structuur en body aan je haar waardoor je haar continu danst. En het blijft ook nog eens de hele dag zitten! Het droge poeder geeft je haar grip en jaloersmakend volume.
Dankzij het spraysysteem breng je altijd de juiste hoeveelheid op de juiste plek aan, met gelift, mat en volumineus haar als resultaat.
Voordelen:
- Geeft volume, textuur en body
- Zorgt voor een matte finish
- Handig spray systeem
 
De MOHI Hair Treatment is het ultieme alles-in-1 product, dat tegelijk herstelt, voedt en beschermt. Dit gladmakende leave-in product beschermt je haar tegen hitte, chemische behandelingen, en andere negatieve invloeden die je haar kunnen beschadigen.
Dagelijks gebruik van het MOHIl Hair Treatment voorafgaand aan het stylen zorgt voor gezond, licht en levendig haar, dat beschermd is tegen hitte.
Voordelen:
- Beschermt en voedt het haar
- Geeft glans aan het haar
 
Geen zin of tijd om je haar te wassen? Altijd haast? Slaap jij ook liever een aantal minuten door? Wij hebben de oplossing!
Verfris je haar met onze air-light

MOHI Dry Shampoo Powder Spray, waardoor het haar fris en volumineus aanvoelt tussen wasbeurten in. Deze Dry Shampoo Powder absorbeert oliën en onzuiverheden, geeft het haar een volume boost en reinigt en het haar gemakkelijk met mineralen, maïszetmeel en rijstzetmeel. De poeder zorgt er daarnaast voor dat het haar gevoed blijft door de toegevoegde kokosolie zonder een wit residu achter te laten of het haar te verzwaren. Perfect dus om een ​​fris volumineus kapsel te creëren of je wasdag te verlengen!
Voordelen:
- Zorgt voor fris, gevoed en ontward haar met een matte finish
- Handig spray systeem

Alle drie de producten zijn:
- Rijk aan antioxidanten, vitamines, proteïnen en natuurlijke oliën
- Vrij van parabenen, sulfaten en fosfaten
- Niet getest op dieren, 100% dierproefvrij



                  


Naast de lijnen van Goldwell is ook bij mij verkrijgbaar de shampoo en conditioner op kleur van LAKMÉ in de kleuren koper, rood, violet, silver en bruin.

Saffron Copper Shampoo (300ml)
Tussen de vele kleurshampoos is dit echt een topper. Vooral bij koper of rood haar wat sneller vaal wordt van kleur.De Saffron Copper Shampoo is een verfrissende shampoo voor koperkleurig haar. De shampoo herstelt de rijkdom van de kleur en highlights. Door gebruik te maken van deze shampoo wordt het haar zacht met levendige kleuren.

Kenmerken • Vegan • Mineraalolievrij • Parabenenvrij
Voordelen • Antioxidant en beschermend • Beschermt de hoofdhuid • Geeft kleur • Extra zacht, gemakkelijk te kammen haar • Beschermt de kleur

Gebruik van de Shampoo: Aanbrengen op nat haar. Masseer de shampoo in zodat het goed schuimt. Vervolgens grondig uitspoelen

Saffron Copper Mask Refresh (250ml)
De Saffron Copper Mask Refresh is een verfrissend masker voor koperkleurig haar. Het masker beschermt en herstelt de haarvezel. De Saffron Copper Mask Refresh zorgt voor extra glans en verlengt de kleurintensiteit.

Kenmerken • Vegan • Mineraalolievrij • Parabenenvrij
Voordelen • Antioxiderende en kleurende eigenschappen • Beschermt en herstelt het haar • Herstelt de rijkdom van de  kleur en highlights • Beschermt de kleur

Gebruik van het Masker: Gelijkmatig aanbrengen op gewassen,
handdoekdroog haar. Laat het product 5 minuten intrekken. Vervolgens uitspoelen.

Tussentijdse oplossing • 

Lômé Paris Root Concealer
Handige kleurspray, verdwijnt bij de volgende wasbeurt, dus een tijdelijke snelle oplossing om uw grijs weg te werken.
Eenvoudig aan te brengen, per busje ongeveer 20 toepassingen
Gebruiksaanwijzing; Het beste resultaat heeft u als u eerst het haar wast en droogt zoals u dit normaal doet. Spray daarna de in het zicht grijze haren in, houdt een klein beetje afstand. Stijl uw haar af met uw haarstylingsproducten.
U kunt het ook op ongewassen haar gebruiken.
Verkrijgbaar in 5 kleuren. Zwart, donkerbruin, lichtbruin, donkerblond en mahonie.


Diensten

Graag kom ik naar u toe om een mooi kapsel te knippen en te modelleren op door uzelf gewassen haar. Mocht zelf wassen lastig zijn voor u, om welke reden dan ook, dan help ik u graag. Omdat pas gewassen haar zich het best laat knippen en het mooiste resultaat geeft, werkt dit het fijnste.

Neem gerust contact met mij op voor bruidswerk of andere bijzondere kapsels.
We spreken dan door wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden ik kan bieden.

       








































Copyright © 2021 Hairlishes & Disclaimer Contact Home Sitemap Hairlishes thuiskapper op Facebook